cleany logo

Pe Zumzi avem mai multe servicii

În curând închidem Cleany și ne mutăm pe Zumzi unde avem mai multe servicii

Website Zumzi
zumzi latpop

Descarcă gratuit aplicația:

zumzi google play zumzi app store

Servicii specializate și prețuri

Beneficiezi de cele mai bune prețuri la orice tip de serviciu de curățenie de care ai nevoie. Procesul e simplu: alegi serviciul, ne dai detaliile comenzii tale, iar noi revenim la tine cu oferta.

Curățare canapele

Ai cumpărat canapeaua tocmai pentru culoarea deosebită pe care o are, dar acum nu mai arată deloc ca la început? Nicio grijă. Soluția este o curățare profesionistă. Prin proceduri specializate, realizate de experți, canapeaua își va recăpăta strălucirea inițială și culorile vii.

Comanda

Dezinsecție

Ai probleme cu insectele sau acarienii? Nu e nevoie să spui mai mult. Prin Cleany vei găsi cel mai bun serviciu de dezinsecție, care va reda spațiului tău igiena necesară. Produsele utilizate nu prezintă riscuri.

Comanda

Curățenie după constructor

Tocmai ai terminat de renovat un spațiu și abia aștepți să îți instalezi lucrurile? Mai ai nevoie doar de o curățenie profesionistă care să retușeze totul. Apelează la noi și vei primi cea mai bună ofertă pentru o curățenie de profunzime, care să facă din spațiul tău un loc strălucitor

Comanda

Curățenie scară de bloc

Scara blocului tău are nevoie de curățenie? Ești în locul potrivit. Scrie-ne detaliile locației tale și primești cea mai avantajoasă ofertă. Curățenia unei scări de bloc are impact și asupra igienei din apartamentele locatarilor. De aceea, e important să alegi cele mai bune servicii.

Comanda

Laundromat Delivery

Spălatul hainelor poate fi o povară, mai ales în perioadele aglomerate. Vestea bună e că acum există serviciul care să facă asta pentru tine. Îți pregătești hainele sortate în pungi, un agent le va ridica și ți le va aduce înapoi spălate (și chiar călcate, dacă dorești) în ziua indicată de tine.

Comanda

Spune-ne mai multe detalii și revenim de îndată cu oferta!