cleany logo

Înțelegem în detaliu problemele pe care le întâmpinați zi de zi cu apartamentele în regim hotelier. Planificarea și monitorizarea curăteniilor este dificilă mai ales atunci când nu aveți echipa potrivită.

Suntem conștienți de check-in, check-out și de orice alte modificări ale unei rezervări cum ar fi prelungirea rezervării, check-out târziu, sau solicitările de check-in timpurii. Garantăm că fiecare unitate va fi curățată în timp util, inclusiv rezervările de ultimă oră (Insta Bookings).

Apartamentele sunt curățate și aranjate “hotel style” urmărind standardele industriei iar fiecare unitate trece printr-un proces riguros de inspecție. Pe lângă partea de curățenie oferim feedback constant despre consumabilele din locații. În curând vom lansa și o platformă inteligentă ce va ușura exepriența de management al locațiilor.

Suntem mai mult decât o companie de curățenie. Suntem o parte important din experiența oaspeților în apartamente iar asta se reflectă în recenziile clienților noștri. Colaborăm cu una din cele mai mari firme de management al apartamentelor în regim hotelier numită Airinvest Management ce au în portofoliu peste 100 de apartamente.